Ποιά υγρά μπορούμε να πάρουμε μαζί μας στην καμπίνα του αεροπλάνου?

11/03/2020
από John Doe

Ιδανικά, σε ένα καλά οργανωμένο ταξίδι, θα θέλαμε να μπορούσαμε να πάρουμε μαζί μας όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα πριν την αναχώρησή μας. Είναι άλλωστε λογικό να μην θέλουμε να ξοδέψουμε ούτε χρόνο αλλά ούτε και χρήματα ψάχνοντας για τα απαραίτητα.

Ωστόσο, υπάρχουν σαφείς περιορισμοί από τις αεροπορικές εταιρείες, τόσο για το πόσα όσο και για το ποια πράγματα μπορούμε να συμπεριλάβουμε στις χειραποσκευές μας. Ήδη γνωρίζουμε πως το μέγεθος της χειραποσκευής ποικίλει ανάλογα με τις επιτρεπόμενες διαστάσεις που προβλέπει η κάθε εταιρεία (δείτε εδώ τις διαστάσεις) Παρόμοιοι περιορισμοί ισχύουν και για τα υγρά που μπορούμε να πάρουμε στην καμπίνα του αεροπλάνου. Πιο συγκεκριμένα,όλα τα υγρά πρέπει να είναι σε συσκευασίες μέγιστης χωρητικότητας 100 ml. Επιπλέον, όλες οι μεμονωμένες συσκευασίες θα πρέπει να βρίσκονται σε μια ενιαία, διάφανη, επανακλειόμενη σακούλα με μέγιστο μέγεθος 20cmx20cm και μέγιστης χωρητικότητας ενός λίτρου. Βεβαιωθείτε ότι η συσκευασία κλείνει και ότι χωρά στην χειραποσκευή σας.Ο έλεγχος των υγρών πραγματοποιείται ξεχωριστά και γιαυτό τον λόγο θα πρέπει να την αφαιρέσετε πριν από τον έλεγχο.

Οι μόνες εξαιρέσεις που προβλέπονται αφορούν 1.το βρεφικό γάλα, το γάλα σε σκόνη,το αποστειρωμένο νερό και βρεφικό φαγητό που απαιτείται για τις ανάγκες του ταξιδιού σας μαζί με το μικρό συνεπιβάτη σας, ακόμα και αν οι ποσότητες υπερβαίνουν το σύνηθες όριο για τα υγρά, 2 .φάρμακα σε υγρή μορφή για τις ανάγκες του ταξιδιού σας. Τα φάρμακα δεν είναι απαραίτητο να τοποθετηθούν στη διαφανή σακούλα, αλλά θα πρέπει να τα έχετε σε ετοιμότητα για έλεγχο από την ασφάλεια του αεροδρομίου.
Τηρήστε αυτές τις προϋποθέσεις, εύκολα, αφού μπορείτε να βρείτε εδώ νεσεσέρ που ακολουθούν τους παραπάνω περιορισμούς, χωρίς να χρειαστεί να αποχωριστείτε το αγαπημένο σας άρωμα!!