Τρόποι Αποστολής

  • Παραλαβή από το κατάστημά μας

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας άμεσα από την έδρα της εταιρείας μας, στην Λ. Πετρουπόλεως 37 στο Ίλιον, κατόπιν επικοινωνίας. Σε αυτή την περίπτωση δεν επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολή.

 

  • Με courier

Οι παραδόσεις των προϊόντων γίνονται σε όλη την Ελλάδα μέσω εταιρειών courier εντός 1-2 εργάσιμων ημερών με κόστος ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ 1,80 ευρώ ανά παραγγελία

Αποστέλλουμε προϊόντα σε όλη την Ελλάδα με τις παρακάτω χρεώσεις:

  • εντός Αττικής : έξοδα αποστολής 2,90 €
  • εκτός Αττικής: έξοδα αποστολής 3,90 €

Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό είτε λόγω του όγκου των προϊόντων, είτε στην περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη από τις εταιρείες courier. Σε περιορισμένες περιπτώσεις η παραλαβή των προϊόντων θεωρείτε περισσότερο συμφέρουσα αν γίνεται από το κατά τόπους υποκατάστημα της εκάστοτε courier. Σε κάθε περίπτωση εάν υπάρχει αλλαγή στην χρέωση των μεταφορικών θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά.

 

  • Αποστολή με μεταφορική εταιρεία

Ενδέχεται η αποστολή της παραγγελίας να γίνει με συνεργαζόμενο πρακτορείο μεταφορών και αυτό οφείλεται στον όγκο ή το βάρος του προϊόντος. Οι παραδόσεις πραγματοποιούνται στο πεζοδρόμιο, εφόσον βρίσκεστε εντός αστικού κέντρου. Σε κάθε περίπτωση εάν υπάρχει αλλαγή στην χρέωση των μεταφορικών θα σας ενημερώσουμε αντίστοιχα.
(Η συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία διαφοροποιείται ανάλογα την περιοχή παράδοσης και ο πελάτης ενημερώνεται για αυτή είτε μέσω της ηλεκτρονικής του παραγγελίας, είτε τηλεφωνικά)